Kort om våre produkter

Produktene er laget av fornybar og bærekraftige ressurser så langt det er mulig, ved å bruke essensielle oljer, planteekstrakter og naturlige antioksidanter. Alle KEVIN.MURPHY hårprodukter er sulfat- og parabenfrie.


NATURALTECH behandlinger er utformet for ikke å bare effektivt løse hår-og hodebunnsproblemer, men også å ta vare på den psykiske og fysiske velvære for kunden  og dermed sette dem i stand til å gjenvinne den nødvendige balansen for å komme seg. Paraben-og sulfatfri.


Profesjonell keratin utglattingssystem. Mykt. Sunt. Glansfullt. Nydelig. Varer opp til 12 uker.


Ghd har tatt over glattetengenes verden siden dens fødsel i 2001. Frem til idag er ghd tro mot sin opprettelse etos, ved at de fortsatt har stor tro på en ånd av transformasjon. Kult-tangen er fortsatt den tangen de fleste kvinner og menn må ha for mykt, glatt luksuriøst hår. 


Sminken gir huden din de næringsstoffer som er viktig for å opprettholde helsen til huden din, samtidig som den beskytter mot ytterligere skade. Hver påføring gir jevn dekning som varer. Gir full solbeskyttelse. Paraben, fargestoff og parfyme fri.


Ble grunnlagt i Stützengrün i Tyskland i 1945. Til den dag i dag er hovedfokuset deres kvalitet og holdbarhet. Mühle gir deg det utstyret du trenger, høvler, koster, stativer og skåler.


Er et av de mest kjente og populære merkene på markedet i dag. Det ble grunnlagt i 1948 i Itialia. De er basert på naturlige ingredienser og er ikke testet på dyr. I tillegg har de en frisk og mandig lukt som faller godt i smak hos mannfolkene.